2021-06-22 07:46:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Többet kellene törődnöd önmagaddal

Napi horoszkóp június 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint fontos, hogy ne őrizz haragot a szívedben! Ha valamelyik régi ismerősöd békejobbot nyújt, s fel akarod frissíteni a rég elveszett barátságot, hagyd magad kiengesztelni. Meglátod, ezután te is könnyebbnek fogod érezni a lelkedet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Mindenkinek jóleshet egy kis kényeztetés, és te ma igen nagylelkű lehetsz mind a környezeteddel, mind önmagaddal szemben, minden téren. Ám, ha túlzásba viszed, gyomorrontás lehet a vége.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Tervekkel már tele a padlás: ideje végre valamit végre is hajtani belőlük. Ügyeljen arra is, hogy a céljaid ne negatív dolgokra vonatkozzanak. Tehát úgy fogalmazd meg azokat, hogy a „ne” szó nem szerepel bennük.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Örök romantikus vagy, ma is álmodozással töltöd a napodat. Jól teszed: a mai napi álmaid igen termékenynek bizonyulnak. Ha pedig valakibe belelátsz valamit, mondjuk egy kedves ismerősödbe álmaid nőjét, vagy férfiját, akkor bízhatsz benne, hogy az úgy is van.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha úgy látod, hogy valahol nem becsülnek eléggé, harcolj, de nemes ellenfélként, ahogy az hozzád illik. Hiszen koronázatlan király(nő) vagy, s ha ezt csak te tudod, akkor is így van.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A társadat akkor tudod meghódítani, ha a lelke felől közelítesz elsősorban. Ha szavaid nincsenek erre, kezdd az öleléssel. Ha egymás szemébe tudtok nézni hosszan, az sem baj, ha a szavaitok még botladoznak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Neked szükséged van arra, hogy felnézhess a társadra. Most is örülsz annak a csillogásnak, ami a kedvesedet körbeveszi. De örömöd csak akkor lehet teljes, ha ebből a csillogásból rád is jut valami. Kérd ki a sikerből a részedet!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Te aztán értesz hozzá, hogyan tarts ki a végsőkig valaki mellett. Most is így teszel, de lehet, hogy ez már nagyon terhes. Ha így van, akkor legalább adj magadnak egy kis időt. Magányra lenne szükséged, hogy ismét magadra találj.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Gondolkozz egy kicsit derűsebben! Ha folyton csak a terheket cipeled a válladon, akkor nem csodálkozhatsz azon, ha hátfájás lesz a vége. Egy meggondolatlan, vidám cselekedet jobb belátásra téríthet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Többet kellene törődnöd önmagaddal. A terveidben, a céljaidban mindig csak a család, a kedvesed, az anyagiak, a ház, az otthon szerepelnek. Mi lesz így önmagaddal? Visszaemlékszel még gyerekkori álmaidra? Mikor valósítod meg őket?


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nehéz, vitákkal teli napra számíthatsz. Lehetséges, hogy legalább felerészben te is gerjesztője vagy a vitáknak? Nézz magadba, és ha így van, akkor fordítsd meg a szavaid értelmét. Mindjárt békesség vesz körül.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha az eddigi időszakban nem is mentek simán a dolgaid, a mai napon mintha varázserővel ruháznának fel a csillagok. Olyan dolgokban érhetsz el haladást, mintegy varázsütésre, amiben már nem is remélted volna. Lépj jó reflexekkel!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: